Χαραλαμπίδης: «Η ΑΕΚ έχει αποδείξει πολλά φέτος»

Δεν τα κατάφερε στη Λαμία η ΑΕΚ, γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ στο Χαλκιοπούλειο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley payanΗ Νίκη Αιγινίου μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει για είσοδο στην 4άδα της βαθμολογίας, όσο δύσκολο και αν φαίνεται. Ο άσος των γηπεδούχων, Δημήτρης Χαραλαμπίδης ξεκαθάρισε ότι η Νίκη δεν έχει περιθώρια και πρέπει να κερδίσει. Σχολίασε πάντως ότι η ΑΕΚ έχει αποδείξει πολλά φέτος και θέλει πάντα να κερδίζει.

«Θα είναι δύσκολος αγώνας για την ομάδα μου. Θα παίξουμε με άγχος και πίεση για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν 2-3 παιχνίδια που χάσαμε κρίσιμα σετ σε λεπτομέρειες και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ορισμένους βαθμούς ακόμα. Ξέρουμε πως δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Η ΑΕΚ ουσιαστικά έχει χάσει το τρένο της 4αδας. Αυτό μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο μέχρι ενός σημείου. Κάθε ομάδα θέλει να νικάει και ειδικά η ΑΕΚ που θέλει να αποδείξει πολλά την εφετινή σεζόν. Μακάρι να γίνει ωραίο ματς. Ο κόσμος μας στηρίζει πάντα και η παρουσία του θα είναι δύναμη για μας».».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X