Eμπιστοσύνη Ρουμελιώτη στο ρόστερ της ΑΕΚ, το βράδυ η πρώτη προπόνηση

«Ηρθα να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotisΗ επιλογή του Μανώλη Ρουμελιώτη για τον πάγκο της ΑΕΚ πέρασε από κόσκινο και η διοίκηση της ομάδας έφτασε στον συγκεκριμένο τεχνικό μετά από ώριμη σκέψη. Ήταν η καλύτερη λύση που θα μπορούσε να προκύψει τηρουμένων των αναλογιών. Και πλέον άπαντες περιμένουν άμεση βελτίωση, αφού η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια για άλλες απώλειες, ενώ κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Είναι αλήθεια ότι η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη. Για όλα τα μέλη του τμήματος. Ουδείς μπορούσε να χωνέψει το πως χάθηκε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο η πολλή δουλειά έπεσε στην διοίκηση, η οποία κατάφερε να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες τον νέο προπονητή της ομάδας. Στην κουβέντα που έγινε χθες το απόγευμα, ο Ρουμελιώτης ενημερώθηκε με λεπτομέρειες για όλα όσα συμβαίνουν στο τμήμα. Το ρόστερ δεν του είναι άγνωστο, αφού μπορεί να βρίσκεται μακριά απο τους πάγκους, αλλά παρακολουθεί τα τεκτενόμενα στο ελληνικό βόλεϊ. Ο Ρουμελιώτης καλείται να συμμαζέψει τα αποδυτήρια να βάλει κανόνες πειθαρχίας μέσα στην ομάδα και να παρουσιάσει μια εκόνα που θα δείχνει ότι η ΑΕΚ, είναι το απόλυτο αφεντικό στα παιχνίδια. Όχι μόνο στα θεωρητικά εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, που έρχονται.

Ο 46χρονος τεχνικός έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο υλικό και απο αύριο αναμένεται να πιάσει δουλειά. Κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας. Ο Ρουμελιώτης θα δει για πρώτη φορά τις αθλήτριες της ΑΕΚ, στην προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις εννιά το βράδυ. Εκεί θα παρουσιαστεί απο την διοίκηση και άπαντες θα πιάσουν δουλειά. Άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αφού την Πέμπτη υπάρχει ένα ακόμα εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα. Που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X