Για την επιστροφή στα τρίποντα η ΑΕΚ κόντρα στη Νίκη (19:00 enwsi.gr)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley andronΗ ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου την τοπική Νίκη (19:00 enwsi.gr) για τη 18η αγωνιστική της Volleyleague. H Ένωση θέλει να πάρει το τρίποντο για να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο σερί αγωνιστικές που γνώρισε ισάριθμες ήττες (3-0 από την Λαμία και 2-3 από τον Φοίνικα Σύρου). Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται 9 βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στα Play Off του πρωταθλήματος και μοιάζει απίθανο να πάρουν την είσοδό τους σε αυτήν, αλλά οφείλουν να διεκδικήσουν και τις τελευταίες μαθηματικές ελπίδες τους, τις 5 τελευταίες αγωνιστικές.

Ο προπονητής της ομάδας, Άκης Φλαούνας έχει να αντιμετωπίσει τους 2+1 τραυματισμούς παικτών του. Οι Γιάννης Αλεξίου και Ηρακλής Παπαδόπουλος συνεχίζουν τις αποθεραπείες τους και δεν ταξίδεψαν στο Αιγίνιο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Από την άλλη ο Πέτρος Πέτρογλου που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (26/2) πήγε κανονικά στην Πιερία, αλλά ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του στον αγώνα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ από το Αιγίνιο και τις γύρω περιοχές αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών για να υποστηρίξουν και να “ωθήσουν” προς το τρίποντο την αγαπημένη τους ομάδα.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X