Ελπίδες τίτλου με ανατροπή και σούπερ μπάλα (VIDEO)

Ελπίδες τίτλου με ανατροπή και σούπερ μπάλα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρόπο να βγει από το αδιέξοδο που την είχε οδηγήσει η λαίλαπα Κοσκωτά αναζητούσε η ΑΕΚ την περίοδο 1987-88. Και μια μέρα σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια, αν και υποχρεώθηκε να υποδεχθεί τον ΟΦΗ στη Λιβαδειά λόγω τιμωρίας, πετύχαινε μια μεγάλη νίκη με εντυπωσιακή ανατροπή και σούπερ μπάλα. Βέβαια, στην πορεία εξαφανίστηκαν τα…ούρα του Τσίγκοφ και έτσι το πρωτάθλημα χάθηκε, αλλά αυτά είναι θέματα που θα τα δούμε αργότερα.

Σε εκείνο το ματς, η ΑΕΚ δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια με φοβερή προσπάθεια του Σαμαρά και δυνατό σουτ που δεν μπορούσε να αποκρούσει ο Κοφινάς. Η εξέδρα έδωσε τεράστια ώθηση στην Ενωση και η αντεπίθεση άρχισε. Η πίεση ήταν μεγάλη, αλλά παρά τις πολλές ευκαιρίες η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Αυτό συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο. Επειτα από όμορφο συνδυασμό, ο Νίλσεν έδωσε ασίστ με το κεφάλι στον Σαββίδη και ο Κύπριος άσος την έστειλε στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ μεγιστοποίησε την πίεση της. Είχε δοκάρι με τον Νίλσεν, τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Δανό και ένα κλασικό πέναλτι που δεν της δόθηκε σε γκρέμισμα του Μανωλά από τον Λαφτσή. Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι όμως (διπλό όπως είπε ο τότε κριτικός διαιτησίας) σε ανατροπή του Γιάνγιανιν. Ωστόσο, η εκτέλεση του Γιουγκοσλάβου μέσου χτύπησε στο δοκάρι, όμως ήταν εκεί ο Μανωλάς. Με εντυπωσιακή προβολή βγήκε πρώτος στη μπάλα και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X