«Ηρθα να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης

«Ηρθα να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotisΚαι με τη…βούλα πλέον, νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ είναι ο Μανώλης Ρουμελιώτης. Όπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr, εκκρεμούσε μόνο μια συνάντηση με τον Ελληνα τεχνικό, στην οποία υπήρξε απόλυτη συμφωνία. Με τον Ρουμελιώτη να ξεκαθαρίζει εξ αρχής, πως ήρθε για να πάρει τον τίτλο. «Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Μανώλη Ρουμελιώτη. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ κάλυψαν άμεσα το κενό στην τεχνική ηγεσία με τον Μανώλη Ρουμελιώτη να αναλαμβάνει την ομάδα με στόχο να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μανώλη Ρουμελιώτη έδειξαν τους στόχους του: «Αναλαμβάνω την ομάδα σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, έχοντας πλήρη επίγνωση της δυναμικής της και του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ την διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι και ευελπιστώ να δικαιώσω τις προσδοκίες τους όπως και τις προσδοκίες του υπέροχου κόσμου της ΑΕΚ. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και θα το κάνουμε για να επιτύχουμε τον στόχο μας και να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλές αθλήτριες και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά θα φτάσουμε στον στόχο μας».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X