Ραντεβού το απόγευμα με τον Μανώλη Ρουμελιώτη για να κλείσει στην ΑΕΚ

Ραντεβού το απόγευμα με τον Μανώλη Ρουμελιώτη για να κλείσει στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÂÑÉËÇÓÓÉÁ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Ο Μανώλης Ρουμελιώτης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ΑΕΚ για να αντικαταστήσει τον Αποστόλη Οικονόμου. Πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι χθες αργά το βράδυ έγινε μια πρώτη προσέγγιση με το πρώην τεχνικό της ομάδας των Βριλησσίων, που δεν ήταν αρνητικός να αναλάβει τον πάγκο της Ένωσης.

Έτσι σήμερα το απόγευμα αναμένεται να υπάρχει ραντεβού με τον Ρουμελιώτη και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της ημέρας να ανακοινωθεί και επίσημα. Η διοίκηση του τμήματος γνωρίζει την πορεία του εν λόγω τεχνικού και τον θεωρεί ικανό να οδηγήσει την ομάδα στους τίτλους. Στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι ο χρόνος πιέζει και έχουν αποφασίσει να κλείσουν τον νέο προπονητή το συντομότερο. Άλλωστε η ομάδα πρέπει να συνέλθει απο το σοκ της ήττας, να γυρίσει σελίδα και να παρουσιαστεί έτοιμη να ξαναπάει στο Ρέντη και να πάρει το ματς του πρωταθλήματος, απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X