Για κάτι τέτοια γκολ θέλουν πάλι διακαώς τον Τζιμπούρ στην ΑΕΚ (VIDEO)

Για κάτι τέτοια γκολ θέλουν πάλι διακαώς τον Τζιμπούρ στην ΑΕΚ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour3Στην ΑΕΚ θέλουν τον Ράφικ Τζιμπούρ και πλέον δεν το κρύβουν. Θέλουν έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση της ομάδας, θα δίνει προσωπικότητα και ικανότητα στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Ο Αλγερινός θέλει να επιστρέψει και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να προκύψουν οι ιδανικές συγκυρίες για την επιστροφή του στα «κιτρινόμαυρα», έπειτα από την παρένθεση της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Κάποιοι διατηρούν ακόμα ενδοιασμούς για τη χρησιμότητα της μεταγραφής του Τζιμπούρ. Ωστόσο, αρκεί μόνο μια ματιά στο βίντεο από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη (μια μέρα σαν σήμερα του 2010) για να κατανοήσει κάποιος γιατί επιθυμείται διακαώς η επιστροφή του. Το απίστευτο γκολ που πέτυχε ο Αλγερινός φορ με τη φανέλα της ΑΕΚ και έδωσε τη νίκη, είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικό των ικανοτήτων του. Και για κάτι τέτοια γκολ ζητείται ξανά η επιστροφή του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”XdsawrUEJgA” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X