Το χέρι του «Τραμπάκουλα» και η μεγάλη ανατροπή της ΑΕΚ (VIDEO)

Το χέρι του «Τραμπάκουλα» και η μεγάλη ανατροπή της ΑΕΚ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavros-dintsikos-vlahosΣτα νεότερα χρόνια, ο «δήμιος» του Ολυμπιακού λεγόταν Νικολαϊδης. Βέβαια, αυτός που δεν έπαψε ποτέ να είναι ο παραδοσιακός «κόκκινος» τιμωρός, ήταν ο Θωμάς Μαύρος. Ο Θ(ε)ωμάς έβαλε τη σφραγίδα του και σε ακόμα ένα ντέρμπι, που είχε διεξαχθεί μια μέρα σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια. Η ΑΕΚ κατάφερε να βγει νικήτρια με 2-1, πετυχαίνοντας εντυπωσιακή ανατροπή σε ένα ματς που έμεινε στη μνήμη από την απίστευτη ενέργεια του Νίκου Βαμβακούλα να σηκώσει τα χέρια και να κάνει πέναλτι.

Ισως βέβαια να ήταν και θεία τιμωρία για το «μούφα» πέναλτι που είχε δώσει ο Βασσάρας υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Μανωλάς τζάρτζαρε τον Αναστόπουλο μέσα στην περιοχή σε μια διεκδικούμενη μπάλα και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο νυν τεχνικός του Πανιωνίου. Η ΑΕΚ βρήκε δύναμη για να απαντήσει. Πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Παπαδόπουλου, έπειτα από δυνατό σουτ του Μαύρου.

Λίγο πριν το φινάλε, η πίεση της ΑΕΚ είχε μεγιστοποιηθεί. Μια κεφαλιά πάσα του Αρδίζογλου για τον Μαύρο προκάλεσε…πανικό στον Νίκο Βαμβακούλα. Για άγνωστο λόγο, ο γνωστός και ως «Τραμπάκουλας» του ελληνικού ποδοσφαίρου σήκωσε τα χέρια μέσα στην περιοχή και σταμάτησε τη μπάλα. Το πέναλτι δεν μπορούσε να μη δοθεί από τον Βασσάρα. Η κατάληξη γνωστή. Ο Μαύρος να πανηγυρίζει και ο Σαργκάνης να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”CoS9fM1XdCg” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X