Βάναυσο όσο δεν πάει: Κανείς οπαδός δεν αξίζει να περάσει κάτι τέτοιο…

Βάναυσο όσο δεν πάει: Κανείς οπαδός δεν αξίζει να περάσει κάτι τέτοιο…
Photo Credits: INTIME

Σαν να σου ξηλώνουν την καρδιά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει τα καλά του, έχει και τα άσχημά του να είσαι αρρωστάκι με την ομάδα σου. Παίρνεις χαρά στις νίκες, έχεις κάτι να περιμένεις όλη την εβδομάδα, όμως όταν χάνεις δεν θέλεις να πετύχεις τα «λάθος» άτομα που θα σε κράζουν και θα γελάνε σε βάρος σου. Φαντάσου να έχεις πανηγυρίσει έξαλλα με είσοδο στον αγωνιστικό χώρο κάτι το οποίο η ομάδα σου δεν έχει καταφέρει. Κι όμως, αυτό έγινε στην Ολλανδία, σε μια ολόφρεσκια ιστορία που ήδη βρίσκεται στις πρώτες σελίδες του βιβλίου με τις πιο επικές γκάφες οπαδών όλων των εποχών.

Parkstad Limburg Stadion, λοιπόν, Παρασκευή 3 Μαΐου 2024. Πολύ επίσημα το γράψαμε, αλλά αυτό αξίζει στην περίσταση. Στο πλαίσιο της Eerste Divisie, της 2ης κατηγορίας του ολλανδικού ποδοσφαίρου, η Ρόντα υποδέχεται την Καμπούρ και με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος «καθαρίζει» τη νίκη. Μια νίκη που δεν δίνει απλά τρεις βαθμούς αλλά σε συνδυασμό με το ότι η Γκρόνιγκεν χάνει, τη φέρνει στο +4 στη Live βαθμολογία με μια αγωνιστική να απομένει.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X