Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (10/5)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (10/5)

Με το Άουγκσμπουργκ - Στουτγκάρδη ανοίγει η αυλαία στην Bundesliga με δυνατό προγνωστικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη ανοίγει η αυλαία στην Bundesliga και έχουμε δυνατό προγνωστικό.

Προγνωστικά Bundesliga

  • Η Στουτγκάρδη έχει πρόσφατο ρεκόρ 7-2-2, ανεξαρτήτως έδρας, με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ.
  • Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ 3-0.

Στην «WWK Arena» η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται την Στουτγκάρδη (10/05/2024) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Άουγκσμπουργκ εδώ και καιρό έχει πετύχει τον στόχο της που ήταν να φτάσει σε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία και τώρα θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από τη μεριά της, η Στουτγάρδη έχει εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο Champions League και το μόνο που ψάχνει είναι να κάνει ένα καλό φίνις κι αν μπορέσει να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Η Άουγκσμπουργκ δυνητικά έχει ακόμη ελπίδες για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά οι πιθανότητές της δεν είναι πάρα πολλές, τουλάχιστον όχι στην παρούσα φόρμα και κατάσταση. Προέρχεται από τρεις απανωτές ήττες στις οποίες δέχθηκε 11 γκολ συνολικά. Έχει χάσει σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και μετράει μονάχα μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα. Στο εσωτερικό της γίνεται προσπάθεια να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X