«Γατάκια, εγώ γκαντέμης;»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης... έκλεισε στόματα μετά την πρόκριση ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο Final 4

«Γατάκια, εγώ γκαντέμης;»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης... έκλεισε στόματα μετά την πρόκριση ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο Final 4
Photo Credits: INTIME

«Εκδίκηση» πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για όσους τον... κατηγορούν πως είναι γκαντέμης, καθώς μέσω ενός βίντεο στο TikTok «τη λέει» σε όσους τον αμφισβήτησαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Γκαντέμης». «Γκαντεμόσαυρος». «Γκαντέμαρος».

Αυτές είναι ορισμένες από τις ατάκες που ακούγονται κατά καιρούς για τον πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος… κατηγορείται πως κληρονόμησε την γκαντεμιά που «συνόδευε», τρόπον τινά, τον πατέρα του.

Το αποτέλεσμα; Κάθε φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία πρόβλεψη για μία ομάδα που πήγαινε καλά, οι οπαδοί της κυκλοφορούσαν σαν να ήταν Μεγάλη Παρασκευή κάθε μέρα, περιμένοντας να συμβεί το (αγωνιστικά) μοιραίο.

Τούτη τη φορά, όμως, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας πήρε πίσω το αίμα του και, μάλιστα, εις διπλούν: ο Μητσοτάκης είχε προβλέψει πως τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός θα προκριθούν στο Final 4 του Βερολίνου, πράγμα που, ως γνωστόν, έγινε.

Έτσι, μετά τον διπλό ελληνικό θρίαμβο πόσταρε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ξεκινώντας με τη φράση «Γατάκια, εγώ γκαντέμης;» και παραθέτοντας τις… επιτυχίες του στη συνέχεια.

Δείτε παρακάτω τη στιγμή της προσωπικής του «εξιλέωσης»:

@kyriakosmitsotakis_Εγώ σας το είπα!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X