Έκκληση Κούγια σε Κυριακού να απολύσει τον Λιάγκα: «Σίχαμα, τηλεοπτικό υποκείμενο»

Έκκληση Κούγια σε Κυριακού να απολύσει τον Λιάγκα: «Σίχαμα, τηλεοπτικό υποκείμενο»

Ανακοίνωση κατά του Γιώργου Λιάγκα έστειλε ο Αλέξης Κούγιας στα ΜΜΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Κούγιας απέστειλε στα ΜΜΕ μια σκληρή ανακοίνωση κατά του Γιώργου Λιάγκα χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Τον χαρακτηρίζει «σίχαμα, επικίνδυνο άτομο, τηλεοπτικό υποκείμενο» και μάλιστα, κάνει έκκληση στον Θοδωρή Κυριακού να τον απολύσει άμεσα από τον ΑΝΤ1.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ

Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται Γιώργος Λιάγκας;

Αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που κατά την γνώμη μου έχει πάρει πολύ «χοντρό πακέτο», για να λέει αυτά που λέει και για να κάνει αυτά που κάνει σχετικά με αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται Κασσελάκης και το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μαζί με τηλεοπτικά υποκείμενα, αρσενικά και θηλυκά τύπου Λιάγκα, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή της ελληνικής οικογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X