Το μένος τους δείχνει πόσο ισχυρή κι αποτελεσματική είναι η ΑΕΚ

Το μένος τους δείχνει πόσο ισχυρή κι αποτελεσματική είναι η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider είδε πολλά από την μαυροκόκκινη προπαγάνδα και κατάλαβε περισσότερα για το πόσο τους ενοχλεί η δυναμική της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν άρεσε στους ερυθρολευκό-ασπρό-μαυρους κύκλους η απόφαση της ΔΕΑΒ για τον Αλμέιδα. Φυσικό είναι. Έχουν περάσει δέκα μέρες και πλέον από το ματς της Τούμπας κι έχουν ρίξει αμφότεροι τόνους προπαγάνδας με σκοπό την τιμωρία του προπονητή της ΑΕΚ. Προπαγάνδας και πίεσης άμεσης και χωρίς προσχήματα από πλευράς Ολυμπιακού ειδικότερα. Πίεσης που έπιασε τόπο, αν σκεφτεί κανείς πως τελικά το μόνο όργανο που κάλεσε σε απολογία τον Αλμέιδα, ήταν η ΔΕΑΒ. Που υπάγεται στο υφυπουργείο Αθλητισμού, του οποίου ο πολιτικός προϊστάμενος δέχθηκε ευθείες προσωπικές επιθέσεις από τον επικοινωνιακό μηχανισμό του Ολυμπιακού κι από τον ίδιο τον Καραπαπά.

Και τελικά για να γίνει αυτό, να κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο Αλμέιδα χρειάστηκε να στηριχθούν σε δύο δημοσιεύματα. Τα οποία μάλιστα ήταν και προσεκτικά επιλεγμένα. Το ένα από ιστοσελίδα που συνδέεται με τον ΠΑΟΚ και το άλλο από ιστοσελίδα που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό. Δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο αυτά τα δημοσιεύματα, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που υπήρξαν για το θέμα σε ιστοσελίδες του μέσου όρου. Ωστόσο απέφυγαν να συμπεριλάβουν δημοσιεύματα από Μέσα με σύνδεση με τον Ολυμπιακό.

Δεν μπορούσαν, αλλά επικεντρώθηκαν στον Αλμέιδα

Παρόλα αυτά ήταν αδύνατο ακόμη και υπό αυτές τις προϋποθέσεις, να στηριχθεί τιμωρία με αποκλεισμό από τον πάγκο για τον Αλμέιδα. Δεν υπήρχε καμιά επίσημη έκθεση βάσει της οποίας να μπορούσε να στηριχθεί τιμωρία και – το κυριότερο- ακόμη κι από τα βίντεο που υπήρχαν στα δημοσιεύματα που χρησιμοποιήθηκαν, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο προπονητής της ΑΕΚ αφού δέχθηκε επίθεση, βρέθηκε στην συνέχεια μέσα σε έναν χαμό. Όπου φυσικά δεν μπορούσε να γνωρίζει ποιος τον έσπρωχνε, ποιος τον άγγιζε και για ποιο λόγο. Ήταν προφανές αυτό, μόνο κάποιος αποφασισμένος να τον τιμωρήσει δεν θα μπορούσε να το λάβει υπόψη.

Ωστόσο το γεγονός πως επικεντρωθήκαμε στον Αλμέιδα, ήταν βούτυρο στο ψωμί όλων όσοι ήθελαν να περάσουν στο περιθώριο τα υπόλοιπα. Η συμπεριφορά των αξιωματούχων της γηπεδούχου σε όλη την διάρκεια του ματς για παράδειγμα. Το γεγονός πως διαπιστευμένοι τους που βρίσκονται στον πάγκο και τον αγωνιστικό χώρο με δηλωμένες παραπλανητικές ιδιότητες άπλωσαν χέρι σε παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ.

Δεν θα ξεχαστεί τίποτα

Ειδικά αυτό το τελευταίο, ούτε απαρατήρητο μπορεί να περάσει, ούτε να ξεχαστεί. Και να είναι βέβαιοι πως δεν θα ξεχαστεί. Όπως δεν θα ξεχαστεί, όποιες και να είναι οι άμεσες μελλοντικές εξελίξεις σε άλλα ζητήματα, ότι επιτράπηκε να μπει ένα υβριστικό και συκοφαντικό πανό κατά του Μελισσανίδη και ακομη περισσότερο πως επιτράπηκε να μπει ένα πανό με χυδαιότητες σε βάρος της μνήμης του Μιχάλη. Στο ίδιο σημείο που έχουν μπει πανό συμπαράστασης σε δολοφόνους αθώων παιδιών, καταδικασμένους σε ισόβια.

Η ΑΕΚ δεν είναι κανένα χωριό να πορεύεται με τον τρόπο και την εικόνα που έχουν ομάδες- χωριά. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε πρώτα και κύρια εμείς οι ίδιοι και να μη παρασυρόμαστε από τα νεύρα και την οργή μας. Το αν η ΑΕΚ είναι ισχυρή, αν πορεύεται με τον τρόπο που πρέπει να πορεύεται σε αυτό το περιβάλλον το σημερινό του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν το δείχνουν τα λόγια και οι ανακοινώσεις, αλλά το γεγονός πως είναι ο μόνιμος στόχος των μηχανισμών και των τριών ανταγωνιστών της. Με αυτή ασχολούνται, σε βάρος της ΑΕΚ στήνονται οι πιο βρώμικες προβοκάτσιες, εναντίον της ΑΕΚ ψάχνουν και βρίσκουν σημεία προσέγγισης για να την αντιμετωπίσουν. Αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ αν η ΑΕΚ ήταν ανίσχυρη κι αναποτελεσματική στον τρόπο που κινείται.

Το γεγονός πως παρά το μένος και την οργανωμένη εκστρατεία προπαγάνδας, αδυνατούν να πετύχουν τον στόχο του αποκλεισμού του Αλμέιδα από τον πάγκο και θα συνεχίσουν επίμονα την προσπάθεια γι΄αυτό με κάθε τρόπο, δείχνει αν η ΑΕΚ είναι ισχυρή και ικανή να υπερασπιστεί το συμφέρον της. Το δίκαιο της για να ακριβολογούμε. Κι αυτοί που κινούνται εναντίον της με τον τρόπο που κινούνται, στο τέλος θα δουν πάλι την πλάτη της.

Ο Insider

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X