Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Η ώρα και το κανάλι της ρεβάνς για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Η ώρα και το κανάλι της ρεβάνς για την πρόκριση στον τελικό του Conference League
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Άστον Βίλα και θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στον τελικό του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός  έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση μπροστά, καθώς φιλοξενεί την Άστον Βίλα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Conference League στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και στις 29 Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα.

Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 4-2 στο Μπέρμιγχαμ και πήραν ένα ισχυρό προβάδισμα το οποίο καλούνται να υπερασπιστούν.

Αν τα καταφέρουν θα πρόκειται για την πιο μεγάλη επιτυχία στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου, καθώς θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελικό και θα γίνει η δεύτερη ελληνική ομάδα που παίζει ευρωπαϊκό τελικό μετά τον Παναθηναϊκό και τον τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών κόντρα στον Άγιαξ το 1971. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE Sport 2.

Η ώρα και το κανάλι του ματς στο Καραϊσκάκης
22:00 Ολυμπιακός – Άστον Βίλα / COSMOTE Sport 2

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X