Μπάγερν Μονάχου: Χωρίς τρόπαιο μετά από 12 χρόνια

Μπάγερν Μονάχου: Χωρίς τρόπαιο μετά από 12 χρόνια
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν Μονάχου θα θέλει γρήγορα να ξεχάσει την φετινή σεζόν, καθώς είναι η πρώτη μετά από 12 ολόκληρα χρόνια στην οποία δεν θα πανυγηρίσει κάποιο τρόπαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Mπάγερν Mονάχου θα μείνει χωρίς τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της στο UEFA Champions League.

Οι Βαυαροί ηττήθηκαν στην Μαδρίτη από την Ρεάλ με 2-1 και απώλεσαν την τελευταία τους ευκαιρία για να κατακτήσουν κάποιον τίτλο την φετινή σεζόν, σταματώντας ένα σερί 12 χρόνων με συνεχόμενες κατακτήσεις τουλάχιστον ενός τροπαίου.

Η σεζόν ξεκίνησε απογοητευτικά για την Μπάγερν που ηττήθηκε στο Super Cup Γερμανίας από την Λειψία και συνεχίστηκε με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Σααρμπρίκεν της 3ης κατηγορίας.

Η Μπάγερν τέθηκε… νωρίς εκτός μάχης και από το πρωτάθλημα αφού δεν ήταν ικανή να ακολουθήσει την ξέφρενη πορεία της εκπληκτικής Λεβερκούζεν και πλέον ήρθε και ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Champions League.

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X