Champions League: Deja Vu... Βαρκελώνης για την Μπάγερν - Ήττα στην Μαδρίτη με 2-1 από την Ρεάλ και αποκλεισμός

Champions League: Deja Vu... Βαρκελώνης για την Μπάγερν - Ήττα στην Μαδρίτη με 2-1 από την Ρεάλ και αποκλεισμός
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν έζησε ένα deja vu του τελικού της Βαρκελώνης με την Γιουνάιτεντ στον ημιτελικό της Μαδρίτης χάνοντας με 2-1 από την Ρεάλ και μένοντας εκτός τελικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν είδε στην Μαδρίτη να αναβιώνει ο εφιάλτης του τελικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Βαρκελώνη και έμεινε εκτός τελικού χάνοντας με 2-1 από τη Ρεάλ με δύο γκολ στο 88′ και στο 90+1′ από τον Χοσέλου.

Η Ρεάλ το έκανε ξανά με ανατροπή στο τέλος! Όταν το πήρε απόφαση, έριξε στο καναβάτσο την Μπάγερν και με δύο γκολ του Χοσέλου πήρε τη νίκη 2-1 στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League και μαζί την πρόκριση στον τελικό, ύστερα κι από το 2-2 του Μονάχου.

Οι “μερένγκες” ήταν καλύτεροι, είχαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Μάνουελ Νόιερ, όμως βρέθηκαν να χάνουν από γκολ του Αλφόνσο Ντέιβις, πιθανότατα παίκτη τους τη νέα σεζόν.

Ο Χοσέλου βρήκε τη λύση στο 88′ και στο 90+1′ όμως και έστειλε τους Ισπανούς στο “Γουέμπλεϊ”, όπου την 1η Ιουνίου θα αντιμετωπίσουν την Ντόρτμουντ.

ΡΕΑΛ: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Τσουαμενί (70′ Καμαβινγκά), Κρόος (69′ Μόντριτς), Βαλβέρδε (81′ Ντίαθ), Μπέλιγχαμ (90+10′ Μιλιτάο), Ροντρίγκο (81′ Χοσέλου), Βινίσιους
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Σανέ (78′ Κιμ), Μουσιάλα (85′ Μίλερ), Γκνάμπρι (27′ Ντέιβις), Κέιν (85′ Τσούπο-Μότινγκ)

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X