Και μαθηματικά ξεφτιλίστηκε ο Ολυμπιακός: Υποβιβάστηκε στην Γ' εθνική η δεύτερη ομάδα!

Και μαθηματικά ξεφτιλίστηκε ο Ολυμπιακός: Υποβιβάστηκε στην Γ' εθνική η δεύτερη ομάδα!
Photo Credits: INTIME

Η απόλυτη ξεφτίλα για τον Ολυμπιακό Β' που υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική μετά το 1-1 με το Αιγάλεω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόλυτη ξεφτίλα για τον Ολυμπιακό που βλέπει την β’ ομάδα να μην σώζει ούτε τα προσχήματα στην Super League 2 και να υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική.

Ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στην ισοπαλία με το Αιγάλεω (1-1) εκτός έδρας και έμεινε πίσω στην τελευταία θέση των playouts του Β’ ομίλου, με συνέπεια να μην προλαβαίνει να σωθεί και να υποβιβαστεί από τη Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» που έψαχναν μόνο το τρίποντο για να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της παραμονής, έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ με πέναλτι του Σταμένκοβιτς στο 25′, για να απαντήσει στις καθυστερήσεις και στο 90+2′ ο Βλαχομήτρος για το τελικό σκορ. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι Πειραιώτες έμειναν στους 17 βαθμούς και στο -7 από την Παναχαϊκή, δύο αγωνιστικής πριν το φινάλε.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός Β’ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -10, τιμωρία που του επιβλήθηκε πέρυσι από τη Super League 2 για τις αποχωρήσεις του από τα ματς κόντρα στην Κηφισιά και την Athens Kallithea.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X