ΑΕΚ: Κοντά στην επιστροφή και η Γεωργιάδου

Εικόνες από το Αίας Ευόσμου-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την 29χρονη λίμπερο, Εύη Γεωργιάδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την φανέλα της ΑΕΚ για δεύτερη φορά στην καριέρα της αναμένεται να αγωνιστεί η Εύη Γεωργιάδου.

Η 29χρονη λίμπερο είναι έτοιμη να επιστρέψει στην «Ένωση» μετά από δύο σεζόν σε Λαμία και  Σαντορίνη καθώς τα βρήκε σε όλα με την Ένωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Γεωργιάδου μαζί με την Τουλγαρίδου θα αποτελέσουν όπως όλα δείχνουν το δίδυμο της ΑΕΚ στα λίμπερο. Η Γεωργιάδου είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 29 Αυγούστου 1995. Ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του ΕΟ Σταυρούπολης 2005, ενώ το 2012 προωθήθηκε στη γυναικεία ομάδα, μέλος της οποίας υπήρξε μέχρι το 2015. Ακολούθησε η μεταγραφή της στον Αίαντα Ευόσμου, με τον οποίο αγωνίστηκε για 5 χρόνια και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας. Επόμενος σταθμός στην καριέρα της ήταν τη σεζόν 2021-2022 η ΑΕΚ, ενώ την τελευταία αγωνιστική ενίσχυσε τον Α.Ο Λαμίας, έχοντας πολύτιμη συνεισφορά στην παραμονή του στη Volleyleague. Με την ομάδα της Φθιώτιδας μάλιστα, ως αρχηγός, η Γεωργιάδου διακρίθηκε δις στο τελευταίο πρωτάθλημα της Volleyleague, την πρώτη έχοντας την καλύτερη υποδοχή (64%,50% άριστες) στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής και μετά από λίγες εβδομάδες ως κορυφαία λίμπερο της 7ης αγωνιστικής.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X