ΑΕΚ: Την Κυριακή ο 3ος τελικός με Δούκα στη Σαλαμίνα - Κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την ομάδα Futsal

ΑΕΚ: Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού Futsal ανδρών κόντρα στον Δούκα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ περιμένει την Κυριακή τον κόσμο της στον 3ο τελικό απέναντι στον Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Κυριακή στο κλειστό της Σαλαμίνας θα πραγματοποιηθεί τελικά ο 3ος τελικός της ανδρικής ομάδας futsal της ΑΕΚ απέναντι στον Δούκα.

Η «Ένωση» προηγείται με 2-0 νίκες και με νίκες και χρειάζεται μια ακόμη για να πανηγυρίσει τον φετινό τίτλο. Σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση περιμένει την στήριξη του κόσμου της για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη νίκη αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι την Κυριακή (12/05, 16:00) θα πραγματοποιηθεί ο 3ος Τελικός Πρωταθλήματος στο Futsal Ανδρών ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ΑΣΕ Δούκα στο Κλειστό της Σαλαμίνας «Ν. Γραμματικός». Η «Ένωση» προηγείται 2-0 στις νίκες και αν επικρατήσει και τρίτη φορά, τότε θα πανηγυρίσει το 3ο Πρωτάθλημα της Ιστορίας της.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) την Πέμπτη (09/05) και την Παρασκευή (10/05) από τις 10:00 μέχρι τις 19:00. Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα και έξω από το γήπεδο, από τις 14:30.

Φίλε της ΑΕΚ, σε περιμένουμε στο Κλειστό «Ν. Γραμματικός»! Κανείς δεν περισσεύει. Έλα στο πλευρό των παικτών του Άγγελου Εμμανουηλίδη και πάμε να κάνουμε το 3-0 για να φέρουμε άλλο ένα τρόπαιο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Την Κυριακή, ΟΛΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X