Ο Αλμέιδα έστειλε εγγράφως την κατάθεσή του στην ΔΕΑΒ για τα γεγονότα της Τούμπας

Ο Αλμέιδα έστειλε εγγράφως την κατάθεσή του στην ΔΕΑΒ για τα γεγονότα της Τούμπας
Photo Credits: INTIME

Σήμερα το πρωί η συνεδρίαση της ΔΕΑΒ για όσα έγιναν στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα έστειλε εγγράφως την κατάθεσή του στην ΔΕΑΒ για ό,τι συνέβη στο φινάλε του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο… χάος της Τούμπας, με δεκάδες ανθρώπους πέριξ του πάγκου της Ένωσης και γύρω από τον προπονητή της Ένωσης με προκλήσεις και μεγάλη ένταση.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός είχε κληθεί για ακρόαση όμως για λόγους προπονήσεων δεν μπορούσε να παραστεί στην διαδικασία. Έτσι έστειλε εγγράφως την ακροασή του και στην συνεδρίαση της ΔΕΑΒ παρίσταται και άνθρωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης προκάλεσε έκπληξη από την πρώτη στιγμή η κλήση της ΔΕΑΒ, από την στιγμή που δεν υπήρχε οποιαδήποτε επιβαρυντική έκθεση από Αστυνομία, παρατηρητές, φύλλο αγώνα κλπ. Δεν υπήρχε απολύτως τίποτα το επιβαρυντικό για τον Αλμέιδα από πλευράς αξιωματούχων του αγώνα και Αστυνομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η κλήση του προπονητή της ΑΕΚ για εξηγήσεις βασίζεται στο περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων, σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε η ΠΑΕ.

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ πριν μερικές ημέρες εξέφραζαν αισιοδοξία ότι δεν μπορεί να προκύψει τίποτε σε βάρος του Αλμέιδα. Και αυτό διότι όλοι έχουν δει τι ακριβώς έγινε και μέσα σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο προπονητής της Ένωσης στο φινάλε του ματς. Συνθήκες που περιέγραψε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι και προκύπτουν από όσα έχει δει κι όλος ο κόσμος σε βίντεο και φωτογραφίες με… τραμπουκισμούς από διάφορους «περίεργους» με διαπιστεύσεις ή μη.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X