Conference League: Στο Βέλγιο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα ασφάλειας του τελικού

Conference League: Στο Βέλγιο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα ασφάλειας του τελικού
Photo Credits: INTIME

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας εξετάζονται για τον τελικό του Conference League που θα γίνει στις 29 Μαίου «Αγία Σοφία - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έλληνες αστυνομικοί συναντήθηκαν στο Βέλγιο με αξιωματούχους ασφάλειας της UEFA για τα μέτρα τα οποία πρόκειται να παρθουν για τον τελικό του Conference League στην «Αγία Σοφία – OPAP Arena».

«Τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται στο Βέλγιο δυο κορυφαίοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής και ο Επικεφαλής Διεύθυνσης Αστυνομίας βορειοανατολικής Αττικής. Πρόκειται για τους δυο αξιωματικούς που έχουν την ευθύνη του σχεδίου υλοποίησης των μέτρων του τελικού», αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

«Βρίσκονται εκεί προκειμένου να έχουν συναντήσεις με αξιωματούχους ασφαλείας της UEFA. Η συνάντησή τους θα γίνει στο περιθώριο του αγώνα της Μπριζ με την Φιορεντίνα, για την ίδια διοργάνωση. Εκεί θα συζητηθούν τα πρώτα», τονιζόταν στο ρεπορτάζ, το οποίο κατέληγε:

«Υπάρχει μια κινητικότητα και λόγω του Euro στη Γερμανία και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι και όλα αυτά γίνονται σε μια συγκυρία όπου οι τζιχαντιστές τον Απρίλιο είχαν απειλήσει με τρομοκρατικές επιθέσεις κατά την διάρκεια διεθνών αθλητικών οργανώσεων, με την αστυνομία της Γαλλίας να σχεδιάζει έκτακτα μέτρα κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού και αντίστοιχα μέτρα να σχεδιάζει και η Γερμανία για το Euro.

Το προηγούμενο διάστημα έχουν γίνει και στην Ελλάδα αντίστοιχες συσκέψεις με την συμμετοχή της αντιτρομοκρατικής και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και αμέσως μετά την επιστροφή των δυο Ελλήνων αξιωματικών στην Ελλάδα»

Πηγή: sdna

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X