ΑΕΚ Betsson: Έρχεται και παίρνει τα «κλειδιά» ο Ντράγκαν Σάκοτα!

ΑΕΚ Betsson: Έρχεται και παίρνει τα «κλειδιά» ο Ντράγκαν Σάκοτα!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έρχεται για να αλλάξει την λειτουργία της ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ έχει ήδη αρχίσει τις κινήσεις της για την επόμενη χρονιά, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να είναι προ των πυλών. Ο πρωταθληματικός προπονητής της Ένωσης, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Ιταλικό πρωτάθλημα με την Μπρίντιζι, που παρά την μεγάλη προσπάθεια δεν κατάφερε να την σώσει.

Πλέον ο Σάκοτα είναι ελεύθερος και έστειλε μήνυμα στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα υπάρξει το ραντεβού με τον Μάκη Αγγελόπουλο για να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Είναι γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας, έχει τεράστια εμπιστοσύνη στον «Σάλε» και θέλει να ακουμπήσει επάνω του, στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αρχικά, είναι ο ρόλος που θα έχει ο Σάκοτα, αφού συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται αυτός στον πάγκο και να δημιουργήσει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Ο Σάκοτα συμπληρώνει 50 χρόνια ως προπονητής και είναι πιθανό να θέλει να κλείσει έτσι την καριέρα του στην ομάδα που δοξάστηκε.

Παρόλα αυτά, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση που θα έχει τις επόμενες μέρες με τον Αγγελόπουλο, καθώς υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει έναν πιο εποπτικό ρόλο, δίνοντας τις κατευθύνσεις σε όλον τον οργανισμό, καθώς θα δημιουργηθεί και ένα νέο οργανόγραμμα. Σε αυτό, είναι δεδομένο ότι θα έχουν θέση και ο Ντούσαν αλλά και ο Μίλος Σάκοτα, που είναι άνθρωποι που εμπιστεύεται με κλειστά μάτια ο Ντράγκαν και θα αποτελέσουν τα στελέχη της επόμενης μέρας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα κοιτάξουν για προπονητή από την ξένη αγορά, καθώς δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο αυτήν την στιγμή από την Ελληνική, με τα ονόματα κάποιων Σέρβων προπονητών να βρίσκονται στην αντζέντα.

Το ραντεβού του Σάκοτα με τον Αγγελόπουλο θα γίνει πολύ σύντομα, ίσως τις επόμενες δύο μέρες και από εκεί θα μάθουμε όλες τις αποφάσεις που πάρθηκαν, ανάμεσα στους δύο άντρες. Ο Σάκοτα δεν έχει εικόνα της κατάστασης της ΑΕΚ, οπότε θα πρέπει να ενημερωθεί και για να δει και εκείνος πως πρέπει να πράξει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα μπει σε μια νέα εποχή, με τον Ντράγκαν Σάκοτα κεντρικό πρόσωπο σε αυτήν, ο οποίος θα προσπαθήσει να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας με την εμπειρία του και τις γνώσεις του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X