Η «φωτοβολίδα» του Τιμούρ, πέρασμα κορυφής από την Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Η «φωτοβολίδα» του Τιμούρ, πέρασμα κορυφής από την Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ketspagia2Στα τέλη του Φεβρουαρίου του 1996 η μάχη για την κορυφή του πρωταθλήματος βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Παρά την γκέλα στην Πάτρα, η ΑΕΚ είχε διατηρήσει το προβάδισμα της στην πρώτη θέση πριν πάει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Ένα παιχνίδι που μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία για τους «κιτρινόμαυρους» και η μεγάλη νίκη με 3-1 σφραγίστηκε από την απίστευτη «φωτοβολίδα» του Τιμούρ Κετσπάγια.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ είχε να αντιμετωπίσει πέραν του (ισχυρού τότε) Ηρακλή και μια εχθρική διαιτησία. Αποκορύφωμα το γκρέμισμα του Σαβέβσκι από τον Ανατολάκη, που είχε δείξει από τότε το πλούσιο ταλέντο του, το οποίο ο ρέφερι Γιανναδάκης έκλεισε τα μάτια. Εστω και έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, με δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπατίστα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΚ ισοφαρίστηκε με γκολ του Γιώργου Κωστή, αλλά έδειξε χαρακτήρα. Ο Χρήστος Κωστής εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Ταληκριάδη και με κοντινή προβολή έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Ενωση. Και αυτός που έδωσε πανηγυρικό χαρακτήρα στη νίκη, ήταν ο Κετσπάγια. Με ένα απίστευτο φάουλ από 35 μέτρα, έστειλε τη μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Ηρακλή και επισφράγισε τη νίκη της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”aqscm8yvJ9Q” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X