Προετοιμασία μόνο για διπλό στο Φάληρο!

Προετοιμασία μόνο για διπλό στο Φάληρο!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εξηγεί πώς πρέπει να (και θα) δουλέψει η ΑΕΚ αυτές τις μέρες ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιτρέψτε μου να αρχίσω με ευχές. Σε όλους σας… Χριστός Ανέστη λοιπόν και μακάρι αυτή η μεγάλη νίκη της ζωής επί του θανάτου του Θεανθρώπου να φέρει και σημαντική αλλαγή μέσα σε όλους μας. Να μας γεμίσει με το άγιο φως, να μας επιβάλλει την αγάπη ακόμη περισσότερο, για όλους μας και ας έχουμε τις διαφορές μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να περάσετε και το επόμενο Πάσχα υπέροχα και για όσους δεν πήγε καλά φέτος να μην επαναληφθεί, μα κυρίως εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να είμαστε και του χρόνου όλοι εδώ, όλοι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να μη λείψει κανείς σε κανέναν από εσάς και από εμάς… Είναι θαρρώ το πλέον σημαντικό, η ίδια η ζωή, αλλά και να είμαστε μαζί!

Σε ότι αφορά στην ΑΕΚ, αρχικά εύχομαι και του χρόνου τέτοια εποχή να είμαστε όπως και φέτος, στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Τώρα σχετικά με την επικαιρότητα είναι λογικό τούτη την περίοδο να είναι αυτό που λέμε …νεκρή! Η ομάδα είχε μόλις τριήμερο ρεπό, άδεια αν προτιμάει κανείς, σήμερα επιστρέφει στη δουλειά και αφού σίγουρα κατάφεραν να αδειάσουν πνευματικά και να αφήσουν πίσω τους τη χαμένη ευκαιρία για να έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο που επιδιώκουν να κατακτήσουν για δεύτερη σερί χρονιά. Φυσικά να μη το ξεχάσουν και επιτέλους να έχει γίνει το πάθημα-μάθημα…

Διότι απαγορεύεται να γίνουμε για πολλοστή φορά στο ίδιο έργο θεατές και ειδικά ενόψει του φινις της σεζόν και της αναμέτρησης που έρχεται με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ένα από τα ματς που η ΑΕΚ πληγώθηκε στο τελευταίο σημείο του κάθε αγώνα χρονικά θα είχε πάει και στην Τούμπα για τουρισμό, απλή πρόσθεση είναι, για να ξέρουμε και τι λέμε ακριβώς: 11 χαμένοι βαθμοί από το 75′ και μετά τη στιγμή που χρειάζονταν μόλις δύο για να χει κλειδώσει τον τίτλο. Θα έκανε… τουρισμό η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό εκτός. Δεν το έκανε και πλέον έχει την υποχρέωση να κάνει μια νίκη σε μεγάλο ματς στο Φάληρο.

Ο Πελάδο θα ετοιμάσει την ομάδα του για ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου!Προετοιμασία μόνο για διπλό στο Φάληρο!

Ναι, σωστά διαβάσατε, θα πρέπει να πάει να κερδίσει μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Μα, θα μου πει κανείς, με ισοπαλία στον ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα της είναι αρκετή μια μόνο νίκη με την Λαμία. Στο δικό μου το μυαλό η ΑΕΚ θα πρέπει να προετοιμαστεί δίχως να σκέφτεται το αποτέλεσμα που την βολεύει την ερχόμενη Κυριακή στο εξ αναβολής παιχνίδι στην Τούμπα μεταξύ των δύο μοναδικών πλέον ανταγωνιστών της. Θα πρέπει να υπολογίζει στο χειρότερο δυνατό σενάριο και να δουλεύει για να πάρει αποκλειστικά το διπλό για να στεφθεί πρωταθλήτρια ξανά, back to back, απλά και όμορφα.

Όπως εκτιμώ ότι σκέφτεται και δουλεύει ήδη στο κεφάλι του για την προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ματίας Αλμέιδα χωρίς να το ξέρω. Επιδίωξη του θα είναι να ετοιμάσει την ομάδα του για ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου που του ταιριάζουν κιόλας. Για ένα ματς που κρίνει τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν όπου η Ένωση επιβεβαίωσε ότι συνιστά καλύτερη ομάδα από τους ανταγωνιστές της, μετρήθηκε μαζί τους και αναγνωρίστηκε η ανωτερότητά της, αυτό πρέπει να φανεί εμφατικά και σε ένα ακόμη ντέρμπι μετά το πρόσφατο με την τριάρα στον Παναθηναϊκό, αντίστοιχα ηχηρό στο χορτάρι θα πρέπει να είναι το μήνυμα προς όλους.

Κι αν είναι να ρθει το αποτέλεσμα που βολεύει την ομάδα στην Τούμπα, ας είναι, δεν θα μας χαλάσει για τον Θεό: ωστόσο και πάλι θα πρέπει η ΑΕΚ να πάει για διπλό στο Φάληρο, για τη νίκη με το τρόπο που αναφέρω παραπάνω, χωρίς να υπάρχει καμία αμφιβολία για την ανωτερότητά της. Αν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό δεδομένα θα το πετύχει, είναι η μόνη που έχει τη δυνατότητα να το κάνει, να αποδείξει πόσο μεγάλη είναι ακόμη η διαφορά με τον ανταγωνισμό και ας βρεθήκαμε όλοι κοντά έως το τέλος της σεζόν στη διαδικασία των play off από δύο γκέλες της ΑΕΚ στα …χασομέρια με τον ΠΑΟΚ (χρειάστηκε και το χέρι της διαιτησίας στο εντός έδρας ματς βεβαίως βεβαίως για να πάρουν τον πρώτο βαθμό τους στης Φιλαδέλφειας τα μέρη).

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X