Παυλής: "Η AEK πολύ σύντομα θα φτάσει εκεί που πρέπει"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - ΕΚ Καβάλας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pavlisΣτην κάμερα της τηλεόρασης του ΟΠΑΠ μίλησε ο Μιχάλης Παυλής, στο πλαίσιο της βράβευσης του από το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της “Ένωσης” και νυν μέλος του τεχνικού τιμ των Ακαδημιών εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ θα φτάσει σύντομα εκεί που πρέπει, αναφέρθηκε στην σχέση του με τον κόσμο, για το πώς είναι να είναι κάποιος μέλος της οικογένειας του δικεφάλου και για το μέλλον του.

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Παυλής:

– Για την σχέση του με τον κόσμο της ΑΕΚ: «Είναι τιμή για μένα ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι μαζί μου, όπως και εγώ είμαι μαζί τους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Χρωστάω πάρα πολλά στον κόσμο».

– Για το πώς είναι να είναι κάποιος μέλος της οικογένειας της “Ένωσης”: «Δεν περιγράφεται με λόγια, πραγματικά».

– Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή είναι βοηθός προπονητή στην Κ-17, μαζί με τον Άγγελο Χατζόπουλο. Θα ήθελα να συνεχίσω στα τμήματα υποδομής, πιστεύω ότι μου ταιριάζει αυτό το κομμάτι και εύχομαι να πάνε όλα καλά στην συνέχεια».

– Για το αν βλέπει τον εαυτό του στο μέλλον στον πάγκο της ΑΕΚ: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη».

– Για την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Θα πάνε όλα καλά, να μην ανησυχεί ο κόσμος καθόλου. Η ομάδα θα φτάσει εκεί που πρέπει και πολύ σύντομα».

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Μιχάλη Παυλή:

[youtube id=”uo86dk5iZUs” width=”600″ height=”350″]

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X