ΑΕΚ: To μήνυμα ενότητας του Ρόα στο τιμ του Αλμέιδα για τον τίτλο (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: To μήνυμα ενότητας του Ρόα στο τιμ του Αλμέιδα για τον τίτλο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μια γροθιά το τεχνικό επιτελείο του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ δεν επηρεάζονται ούτε από την ήττα στην Τούμπα και με τον τρόπο που ήρθε στο τέλος, ούτε από όσα συνέβησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει συσπείρωση και απόλυτη συγκέντρωση για να επαναλάβει η ομάδα την κατάκτηση του τίτλου.

Η δουλειά του Ματίας Αλμέιδα και των παικτών του στα Σπάτα συνεχίζεται απερίσπαστη, με τον «Πελάδο» να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για τους δύο τελικούς που απομένουν στο πρωτάθλημα καθώς ό,τι και να συμβεί με δύο νίκες η Ένωση θα κατακτήσει και φέτος τον τίτλο.

Το μεγάλο ατού της ΑΕΚ, όπως έχει επισημάνει πολλές φορές ο ίδιος ο Αλμέιδα είναι η ένωση που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας, του τεχνικού επιτελείου, των παικτών και του κόσμου. Φάνηκε πρόσφατα άλλωστε πώς όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ υπερασπίστηκε τον Αλμέιδα, με τους οπαδούς της ομάδας να πηγαίνουν στο σπίτι του, να τον στηρίζουν και να τον εμψυχώνουν.

Το συστατικό της ένωσης άλλωστε κυριαρχεί και μέσα στο ίδιο το επιτελείο του Αλμέιδα με τους Αργεντινούς να είναι «ένα». Καθόλου τυχαία δεν ήταν λοιπόν και η ανάρτηση του προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κάρλος Ρόα, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία με όλους μαζί που έγραφε «Almeyda Team».

Μια ενότητα, η οποία φυσικά εκτός από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Ρόα στο Instagram βγαίνει πάντα στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και καθημερινά στις προπονήσεις στα Σπάτα, υπηρετώντας τις τέσσερις βασικές αρχές της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του Αλμέιδα: Αυτοθυσία, αγάπη, ένωση, πάθος!

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X