Φλαούνας: «Στοχεύουμε σε αυτά που εξαρτώνται από εμάς»

Φλαούνας: «Τώρα όλα για το κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flaounas-petroglouΟ Άκης Φλαούνας μιλώντας στο ΑΡΤ TV, παραδέχτηκε ότι η υπόθεση εισόδου στην 4αδα της βαθμολογίας αποτελεί δύσκολη περίπτωση. Ο προπονητής της ΑΕΚ  πάντως ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ στοχεύει σε πράγματα που εξαρτώνται από την ίδια και όχι από άλλες ομάδες.

Αναλυτικά

“Μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ ο «Γολγοθάς» των 20 ημερών που έχουμε  περάσει με εμβόλιμα παιχνίδια με ντέρμπι συνέχεια και ήταν φυσικό επακόλουθο, όσο περνούσε η ώρα και τα σετ να χάνουμε την ενέργεια μας, να μην  είμαστε τόσο φρέσκιοι. Εμάς μας αρέσει να στοχεύουμε στόχους εφικτούς και  μετρήσιμους. Δηλαδή στόχους που εξαρτώνται από εμάς. Και το κύπελλο εξαρτάται από εμάς, από την δική μας απόδοση, κακά τα ψέματα. Ενώ η είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματα, εξαρτάται και από άλλα αποτελέσματα. Συνεπώς αυτό που στοχεύουμε είναι να παρουσιαστούμε  δυνατοί και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο στην Καλαμάτα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X