Το βαρύ κλίμα από το στραπάτσο στο Μενίδι, διατηρήθηκε και σήμερα στα Σπάτα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas proponisiΤο είχε προβλέψει ο Τραϊανός Δέλλας ήδη από το Σάββατο, μόλις λίγα λεπτά μετά το τέλος της… τραγωδίας του Μενιδίου. «Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που θα έρθει» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ. Και όντως το στραπάτσο από την Θύελλα, έριξε βαριά την σκιά του και στην σημερινή προπόνηση στα Σπάτα. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, το κλίμα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Άπαντες ήταν εμφανώς ακόμα επηρεασμένοι από το «χαστούκι» του Σαββάτου. Πιθανότατα διότι έχουν αναλογιστεί τις συνέπειες που έχει αυτό το αποτέλεσμα και κυρίως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Πάντως ο Δέλλας θα προσπαθήσει να διαχειριστεί την κατάσταση, χωρίς αυτό να είναι εύκολο. Κυρίως διότι ο τεχνικός της ΑΕΚ από την μια δεν θέλει να περάσει το παιχνίδι του Σαββάτου, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, αλλά από την άλλη δεν θέλει και να μείνουν οι παίκτες του «κολλημένοι» σ’ όσα έγιναν στο Μενίδι.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X