H κατάποση του δηλητηρίου της πράσινης προπαγάνδας

Πάει το «παραμύθι» της «ληστείας» - Ο Αλαφούζος τα έριξε στον Γιοβάνοβιτς για το περσινό πρωτάθλημα!
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τη μία και μοναδική αλήθεια σε όσους σπέρνουν διχόνοια και ποτίζουν δηλητήριο. Στο τέλος, τα λούζονται οι ίδιοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όσα συνέβησαν στην Τούμπα το ποδοσφαιρικό κομμάτι και όσα ακολούθησαν αυτού, υπάρχει κάπου εδώ στη φιλόξενη γωνιά μας, ένα βίντεο διάρκειας 37 λεπτών για να ακούσετε όλα όσα είχα να μοιραστώ μαζί σας.

Στο γραπτό της ημέρας, θα μου επιτρέψετε, σε χρονική περίοδο δίχως πρωτάθλημα και με τη μεγάλη αναμονή θεριεύουσα για όλα όσα έχουμε μπροστά μας, να ασχοληθώ με το επικό πατατράκ της πράσινης προπαγάνδας.

Η κατάρρευση όλων όσων υποστήριζαν από πέρυσι μέχρι και την απόλυτη αγωνιστική κατραπακιά που υπέστησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάνει τόσο εκκωφαντικό θόρυβο παρόλο που οι κερματοδέκτες και σφουγγοκωλάριοι παραμένουν τόσο ενοχικά σιωπηλοί. Η πιο ευνοημένη ομάδα κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, κοιτάζει τώρα μέσα της και βλέπει έναν άδειο ποδοσφαιρικό εαυτό.

Το μπιφτέκι γύρισε, το φάντασμα του Γιοβάνοβιτς επέστρεψε, ο Τερίμ αποδείχθηκε λίγος. Εκείνοι τα λένε, όχι εγώ. Προσωπικά είχα και πέρυσι και φέτος το ίδιο μηδενικό άγχος για τις αμιγώς αγωνιστικές δυνατότητές τους. Δεν μπορούσαν και δεν μπορούν. Θα την πέσουν στον Αλαφούζο, ασφαλώς όσοι δεν είναι στη δούλεψή του γιατί οι άλλοι θα στρογγυλέψουν τις γωνίες, δεν είναι μακριά ο καιρός που ο ηγέτης Μπακασέτας θα χαρακτηριστεί loser. Εδώ είμαστε και εδώ είστε, τους γνωρίζω σαν κάλπικες δεκάρες.

Όλο αυτό το μίσος, όλη αυτή η εχθρική ρητορική κατά της ΑΕΚ, επιβεβαιώθηκε ως κατευθυνόμενη και στοχευμένη από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ. Ο ίδιος ήταν που σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιούσε τα Μέσα τα οποία ελέγχει και χρηματοδοτεί για τέτοιους μεροληπτικούς σκοπούς. Δεν μας έκανε σοφότερους, απλώς ξεσκέπασε όλους εκείνους που προσπαθούσαν να μας πείσουν για το μανδύα της αντικειμενικότητάς τους. Εντολές ακολουθούσαν και αυτό θα εξακολουθήσουν να κάνουν.

Η παραδοχή της αλήθειας

Μας είπε και κάτι ακόμα ο κύριος Αλαφούζος, καταρρίπτοντας το αφήγημα της διαιτητικής εύνοιας της ΑΕΚ, που εν τω μεταξύ ο ίδιος και η ομάδα του απολάμβαναν. Μας είπε ότι το πρωτάθλημα πέρυσι χάθηκε επειδή ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν ήθελε να γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη. Του χρέωσε ξεκάθαρα την απώλεια του τίτλου, παραδεχόμενος δημόσια ότι εκείνος ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να στερήσει τον τίτλο από την πολύ πιο πλήρη ομάδα της Ένωσης.

Μετά από δύο χρόνια, στημένης, εμετικής, άθλιας και γενικευμένης κατά της ΑΕΚ προπαγάνδας, το αφεντικό του Παναθηναϊκού βούτηξε τη γλώσσα στη σωστή πλευρά της σκέψης του για να πει την αλήθεια. Έχασαν το πρωτάθλημα γιατί δεν μπορούσαν να το πάρουν. Το ίδιο και φέτος μέσα από μία πολύ διαφορετική διαδικασία, μέσα από ένα απότομο, ακατανόητο ψήλωμα μόνο και μόνο γιατί έφεραν στην Ελλάδα ένα προπονητή που τώρα ο ίδιος οργανισμός χαρακτηρίζει ως παλαίμαχο.

Δεν το λένε ακριβώς έτσι, μα εκεί τον κατατάσσουν πλέον. Ό,τι ακούω και διαβάζω, είναι μία πολεμική κατά του Τούρκου. Του ανθρώπου δηλαδή που οι ίδιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ξέρει να κάνει αυτό που δεν γνωρίζει ο Γιοβάνοβιτς: πρωταθλητισμό!

Αφιερώνω πολλές λέξεις, θα μου πείτε. Αλήθεια είναι. Μα κάποια στιγμή πρέπει να βγαίνουν και από μέσα μας όλα όσα έχουμε απορροφήσει, όλα όσα μας κάνουν να στεναχωριόμαστε για το άδικο, όταν εμείς παλεύουμε μόνιμα για το δίκαιο.

Όλη αυτή η αλαζονεία, η μικροπρέπεια, η κακοποίηση της αλήθειας. Στο τέλος, όμως, πάντοτε θα συμβαίνει το ίδιο… Το πραγματικό δηλητήριο το πίνουν οι δημιουργοί του. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε αυτές τις μέρες όσο πιο όμορφα και ταπεινά μπορείτε.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X