Απόλυτος ΜVP ο Καρυπίδης

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karipidisΣυνήθως για την ανάδειξη του πολυτιμότερου αθλητή κάθε αγωνιστικής στην Α1 του χάντμπωλ γίνεται μεγάλη μάχη. Ωστόσο αυτή την εβδομάδα ο Σάββας Καρυπίδης σάρωσε τα πάντα. Με το απόλυτο των ψήφων ο έμπειρος άσσος της ΑΕΚ, αναδείχτηκε MVP της 14ης αγωνιστικής για τα “όργια” που έκανε στο ντέρμπι της Ένωσης με τον Διομήδη. Θυμίζουμε ότι σημείωσε οκτώ γκολ, που έκριναν σε μεγάλο βαθμό την νίκη των κιτρινόμαυρων.

«Ευχαριστώ τους προπονητές που με τίμησαν με την επιλογή τους. Εμείς θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε αυτούς τους δύο βαθμούς γιατί έτσι εξασφαλίζαμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή οργανωμένη και δουλεμένη ομάδα, όπως ο Διομήδης. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Δούκα την Τετάρτη για το Κύπελλο. Ζω μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην ΑΕΚ. Θέλω να δίνω το 110% των δυνατοτήτων μου για να ευχαριστήσουμε τον λαό της ΑΕΚ που μας συμπαραστέκεται σε κάθε παιχνίδι», σχολίασε ο 35χρονος Κατερινιώτης άσος στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X