Τουλγαρίδου: «Επιστρέφω σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους - Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Τζιανγκρόσι»

Τουλγαρίδου: «Επιστρέφω σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους - Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Τζιανγκρόσι»
Photo Credits: INTIME

Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου μίλησε για την επιστροφή της στην ΑΕΚ και τους στόχους για τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, με την 26χρονη λίμπερο να επιστρέφει στα «κιτρινόμαυρα» μετά από τρία περίπου χρόνια

Μιλώντας αποκλειστικά στο «aek.gr», δήλωσε ανυπόμονη για να συνεργαστεί με τον Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι, ενθουσιασμένη που επιστρέφει στην ΑΕΚ, ενώ στέκεται και στον κόσμο της ομάδας, που είναι πάντα δίπλα και στηρίζει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

-Ευαγγελία, καλώς όρισες ξανά στο σπίτι σου! Πως νιώθεις;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην ΑΕΚ μετά από 3 χρόνια, καθώς είχαμε μια άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους της διοίκησης. Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και υψηλούς στόχους που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις. Από μεριάς μου θα καταβάλλω τα μέγιστα για να πετύχουμε τους στόχους της φετινής χρονιάς».

-Τι άποψη έχεις για τον νέο προπονητή της ομάδας, καθώς τον αντιμετώπισες φέτος ως αντίπαλο…

«Αρχικά, ευχαριστώ την ομάδα και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία. Πραγματικά, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κόουτς Πασκουαλίνο, καθώς μόνο θετικά δείγματα έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια στην Volley League, παρουσιάζοντας ένα καλά στημένο και δουλεμένο σύνολο αθλητριών».

– Τι μήνυμα στέλνεις προς τον κόσμο;

«Ξέρουμε πως ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια για το βόλεϊ της ΑΕΚ. Οπότε και τους περιμένουμε στο γήπεδο, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X