ΑΕΚ: Επιστροφή Τουλγαρίδου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ

ΑΕΚ: Επιστροφή Τουλγαρίδου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ
Photo Credits: INTIME

Η 26χρονη λίμπερο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με την φανέλα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει δυναμικά την στελέχωση του ρόστερ της καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την νεαρή λίμπερο Ευαγγελία Τουλγαρίδου.

Η γεννημένη (23/03/1998) λίμπερο, ύψους 1,62 μ. αγωνιζόταν με την φανέλα της ΑΕΚ πριν δύο χρόνια και επιστρέφει για να ενισχύσει το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου ξεκίνησε την καριέρα της από το Μαρκόπουλο, αγωνιζόμενη στη Volleyleague, ενώ το 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της Αρτέμιδος Κορυδαλλού. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανναξιακό, κατακτώντας την 7η θέση στο Πρωτάθλημα της Volleyleague. Το 2020 φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της ΑΕΚ και έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον Απολλώνιο, επιστρέφει στα «κιτρινόμαυρα». Το 2017 διακρίθηκε σαν το καλύτερο λίμπερο στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΑΑ και καλύτερο λίμπερο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων ενώ το 2018 καλύτερο λίμπερο στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΑΑ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευαγγελία Τουλγαρίδου. Η 26χρονη (23/03/1998) λίμπερο, ύψους 1,62 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στην γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2020-21, αγωνιζόμενη στη Volley League με τα «κιτρινόμαυρα». Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον Απολλώνιο, συνεισφέροντας στην άνοδό του στην κορυφαία κατηγορία από την Pre League.

Ευαγγελία, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου!

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X