Betsson: Η Μεγάλη Φιέστα της ΜΠΑΜ F.C.

Betsson: Η Μεγάλη Φιέστα της ΜΠΑΜ F.C.

Η μεγάλη φιέστα στης ΜΠΑΜ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Απριλίου στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, η Betsson πραγματοποίησε τη μεγάλη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος της MΠΑΜ F.C. για τους φίλους της αγαπημένης ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας!

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δημιούργησε η Betsson, τοποθετήθηκε το κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα, με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του αλλά και να γνωρίσει τους παίκτες της.

Παράλληλα, η ομάδα της Betsson μοίρασε σε όλους τους παρευρισκόμενους δώρα, ενώ τον παλμό της εκδήλωσης έδωσε ο γνωστός resident DJ του “Casper at Verykoko”, Νίκος Γκάτσος!

Betsson: Η Μεγάλη Φιέστα της ΜΠΑΜ F.C.

Η δράση όμως συνεχίστηκε και στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μίκρας λίγο αργότερα (στις 17:15), όπου η ομάδα αγωνίστηκε με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλαμαριάς.

Στο τέλος του ματς πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλήματος, με την οποία επισφραγίστηκε η άνοδος της ομάδας στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΜ.

Λίγα λόγια για την MΠΑΜ F.C.

Η ΜΠΑΜ F.C. είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη, από δύο φίλους και διάσημους δημιουργούς περιεχομένου στο YouTube, τον Χάρη Τάσσο και τον Χάρη Μηλιώνη, με την Betsson να είναι η Μεγάλη Χορηγός της ομάδας για δυο συνεχόμενες χρονιές.

Οι δυο τους εξέφρασαν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο δημιουργώντας την ερασιτεχνική ομάδα ΜΠΑΜ F.C., μία από τις πιο αγαπητές ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου, την οποία παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες θεατές στις ιντερνετικές πλατφόρμες, ενώ γεμίζει τους νέους με έμπνευση και όνειρα γύρω από τον αθλητισμό.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X