Κίνητρο, όπλο, εντολέας: Τι ξέρουμε για την δολοφονία Καραϊβάζ, 3 χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση

Κίνητρο, όπλο, εντολέας: Τι ξέρουμε για την δολοφονία Καραϊβάζ, 3 χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση

Πολλά τα αναπάντητα ερωτηματικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και παρά τις έρευνες που τελικά οδήγησαν στη σύλληψη δύο ατόμων που κατηγορούνται ως δράστες, τα αναπάντητα ερωτηματικά στέκονται ακόμη «αμείλικτα» και εφόσον δεν απαντηθούν τότε κανείς δεν θα μπορεί να κάνει λόγο για πραγματική διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μιας υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν ο γνωστός δημοσιογράφος έπεφτε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στον Άλιμο, σε ένα περιστατικό που «φώναζε» από μακριά πως ήταν έργο πληρωμένων εκτελεστών οι οποίοι έδρασαν για λογαριασμό τρίτου ή τρίτων ατόμων.

Η δικογραφία του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ολοκληρώθηκε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, δηλαδή στις 26 Απριλίου 2023, με τον τότε εισαγγελέα Πρωτοδικών μετά την αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού και να εκδίδει εντάλματα σύλληψης εναντίον των αδελφών Στράτου και Γιάννη Λ., 49 και 41 ετών.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X