Ντακόλ και Γροντής κινδυνεύουν να χάσουν το στοίχημα για την νέα σεζόν

Ντακόλ και Γροντής κινδυνεύουν να χάσουν το στοίχημα για την νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntakolΌταν Άλεξ Ντακόλ αποκτήθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβρη, ο ορίζοντας της κίνησης αυτής έφτανε τουλάχιστον μέχρι και την Β’ εθνική. Όταν ο Δημήτρης Γροντής προβιβαζόταν από την δεύτερη στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2012, η προοπτική έφτανε μέχρι και το next big thing της ΑΕΚ. Αμφότεροι όμως, κινδυνεύουν πλέον όχι απλώς να διαψεύσουν εκείνες τις προσδοκίες, αλλά ακόμα και να χάσουν το στοίχημα της παραμονής στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν.

Ο Ντακόλ εδώ και πολύ καιρό ήταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Βαρύς και ένα κλικ πίσω σε ρυθμό. Το καλό παιχνίδι που έκανε απέναντι στο Περιστέρι πριν από μια εβδομάδα, έμοιαζε ως η απαρχή της αναστροφής της κακής αγωνιστικής του εικόνας. Στο Μενίδι αποδείχθηκε, πως ήταν απλώς μια καλή παρένθεση. Απέναντι στην Θύελλα ο Ντακόλ ήταν και πάλι εκτός παιχνιδιού. Και πλέον θα πρέπει να κάνει (εξαιρετικά) πολλά μέχρι και το τέλος της σεζόν, για να κερδίσει μια θέση στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν.

Όσο για τον Γροντή, έδειξε και στο ματς του Σαββάτου, πως τους λείπει η ψυχή. Εκείνο δηλαδή που τον είχε συμβουλεύσει ακόμα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όταν του έδινε το κομμάτι, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Βάλε ψυχή» του είχε πει ακόμα και ο «Τίγρης». Φευ όμως. Ο Γροντής, με ελάχιστες εκλάμψεις και παρά το ταλέντο του, παραμένει άνευρος μέσα στο παιχνίδι και… χαμένος όταν η ομάδα τον χρειάζεται. Και αυτός θα χρειαστεί ανατροπές, για να καταφέρει να παραμείνει.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X