Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas proponisiΠολλές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα ο Τραϊανός Δέλλας βγήκε έξω από τα ρούχα του, μ’ αυτά που έβλεπε στο γήπεδο. Εξερράγη στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ενώ ακόμα και στην χθεσινή προπόνηση, 24 ώρες μετά το ματς, ήταν ακόμα πολύ «φορτωμένος» και θυμωμένος με τους παίκτες του. Όμως εκείνο που πραγματικά απεικονίζει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέσα στην ομάδα, είναι εκείνο που ακούστηκε να μονολογεί ο Δέλλας, αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού το περασμένο Σάββατο. «Δεν υπάρχουν λόγια». Και αυτή είναι η ουσία.

Ο Δέλλας έχει μιλήσει πολλάκις στους ποδοσφαιριστές του. Τις περισσότερες φορές με τρόπο φιλικό. Σχεδόν συναδελφικό. Σαν να τους μιλά ένας εμπειρότερος συμπαίκτης του. Υπήρχαν και φορές που τους έχει αγριέψει, που τους έχει στείλει και αυστηρά μηνύματα. Ό,τι είχε να τους πει, τους το έχει πει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί να ειπωθεί, προκειμένου να αλλάξει κάτι. Περίπου δυο μήνες πριν το φινάλε της σεζόν, ήρθε η στιγμή ο καθένας μέσα στην ομάδα να αναλάβει τις δικές του ευθύνες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ποιες είναι οι απαιτήσεις και ποια είναι η νοοτροπία που χρειάζεται. Και θα κριθούν από τον τρόπο που μπορούν να ανταποκριθούν σ’ αυτό, χωρίς αυτή η διαδικασία να περνάει μέσα από συμβουλές ή νουθεσίες.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X