«Χοντρό χέρι» από Δέλλα

«Χοντρό χέρι» από Δέλλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΤο χθεσινό «ναυάγιο» της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο του (καταραμένου) γηπέδου του Μενιδίου, σκόρπισε την απογοήτευση. Στους 3.000 οπαδούς της Ένωσης που πλήρωσαν εισιτήριο για να δουν την ομάδα τους να χάνει από μία ερασιτεχνική στην Γ’ εθνική, στον Δημήτρη Μελισσανίδη που ήταν στο γήπεδο (μετά το 70’ είδε το ματς από τα κάγκελα!) και στον Τραϊανό Δέλλα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ άλλα περίμενε και άλλα είδε. Όλη την εβδομάδα μετά την δεύτερη οκτάρα τόνιζε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός γιατί η ομάδα πρέπει σε κάθε ματς να δείχνει την ποιότητα της και να κερδίζει. Ωστόσο, δεν κατάφερε να το μεταδώσει στους παίκτες του, ενώ και η διαχείριση του κατά την διάρκεια του ματς δεν έδωσε βοήθειες στην ομάδα. Αποτέλεσμα να μην μπορεί να σκοράρει η ΑΕΚ και σε μια φάση στις καθυστερήσεις από το τσαφ του Κορδέρο να δέχεται γκολ.

Σήμερα στην προπόνηση ο Δέλλας μάζεψε τους βασικούς ποδοσφαιριστές του και τους έβαλε «χοντρό χέρι». Η ομιλία του κυμάνθηκε σε υψηλούς τόνους για το γεγονός ότι δίνουν δικαιώματα στους αντιπάλους να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ και δεν «καθαρίζουν» τα ματς στις ευκαιρίες που κάνουν, αλλά και για την πίκρα που δίνουν στον κόσμο που φέτος τους ακολουθεί παντού σε όλα τα γήπεδα της χώρας.

Ο Δέλλας σίγουρα δεν αφήσει τα χθεσινά να περάσουν… έτσι. Θα υπάρξουν «κυρώσεις» για συγκεκριμένους παίκτες που δεν είχαν την απαιτούμενη εικόνα στο χορτάρι του Μενιδίου. Και αυτό θα φανεί και από τις δοκιμές στις προπονήσεις που ακολουθούν, αλλά και από την 20άδα που θα ταξιδέψει την Παρασκευή στο Ηράκλειο και (κυρίως) την 11άδα που θα ξεκινήσει κόντρα στον Άγιο Νικόλαο το Σάββατο το μεσημέρι.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X