Η ΑΕΚ η πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα χάντμπολ στην Ευρώπη

Η ΑΕΚ η πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα χάντμπολ στην Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική Ελληνική ομάδα που έχει πάει σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Ολυμπιακό πανηγυρίζουν και προφανώς καλά κάνουν, που θα πάνε για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ, σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Σημαντικό για το ελληνικό χάντμπολ, που πάει για τρίτη φορά μέσα στην τελευταία επταετία, μια ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μόνο που για να ξέρουμε τι λέμε, τις βάσεις για την άνοδο του ελληνικού χάντμπολ συνολικά την τελευταία δεκαετία, τις έβαλε η ΑΕΚ, που είναι άλλωστε και η μοναδική ομάδα που έχει πάει σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς. Πρώτα το 2018 και ύστερα το 2021, που κατέκτησε το European Cup, σε χρονιά μάλιστα που είχε πάρει και το τρεμπλ. Τα θυμίζουμε αυτά γιατί μάλλον κάποιοι τα ξεχνάνε και κάνουν το άσπρο… μαύρο. Η ΑΕΚ ήταν και παραμένει, όχι απλά η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ελλάδα, με τρία πρωταθλήματα στα τέσσερα τελευταία χρόνια και πηγαίνοντας φέτος για το «4 στα 5», αλλά και η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Και με την κατάκτηση του European Cup, αλλά και με τις επιτυχίες της στο European League.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X