Πάει Φιλαδέλφεια ο Κοτσάτος, πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Πάει Φιλαδέλφεια ο Κοτσάτος, πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsatosΗ εβδομάδα που ξεκινάει αύριο, είναι μια απο τις πιο κρίσιμες την φετινή σεζόν για το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ στο βόλεϊ. Οι κιτρινόμαυρες έχουν να δώσουν ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, απο το οποίο θα κριθεί ο πρώτος στόχος της χρονιάς.

Η ομάδα του Αποστόλη Οικονόμου έχει θέσει υψηλούς στόχους φέτος που ισοδυναμούν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πρώτη θέση χωρίς να έχει ηττηθεί ακόμα μετά απο 18 αγώνες. Ενώ στο κύπελλο έχει περάσει στους “8”. Ωστόσο ο Ολυμπιακός περιμένει με “άγριες” διαθέσεις θέλοντας να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Τεχνική ηγεσία και διοίκηση έχουν τονίσει στις αθλήτριες της ομάδας το κρίσιμο της αναμέτρησης, ενώ αναμένεται να υπάρχει και προεδρική επίσκεψη τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος αναμένεται να βρεθεί δίπλα στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ , στην προπόνηση της Τρίτης. Εκεί θα μιλήσει με τα μέλη της ομάδας και θα τα εμψυχώσει ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.  Θεωρεί ότι πριν τα κρίσιμα ματς στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Και αναμένεται να δηλώσει την απόλυτη στήριξη σε όλους προκειμένου να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Ρέντη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X