Σκηνές ροκ με το «παράρτημα» έβαλαν…φωτιά στο ΟΑΚΑ (VIDEO)

Σκηνές ροκ με το «παράρτημα» έβαλαν…φωτιά στο ΟΑΚΑ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

esterxaziΑν και τα τελευταία χρόνια ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει νέους προστάτες από τον Πειραιά, στο παρελθόν είχε σχέσεις…στοργής με τον Παναθηναϊκό. Κοινή ιδιοκτησία, δεκάδες ποδοσφαιριστές που περνούσαν από την Κρήτη μέχρι να δοκιμαστούν. Και βέβαια, ήταν αφιονισμένοι εναντίον των «πράσινων» αντιπάλων. Ενδεικτικές είναι οι σκηνές ροκ που εκτυλίχθηκαν στο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, μια μέρα σαν σήμερα του 1986.

Ηταν μια χρονική περίοδος κατά την οποία η ΑΕΚ πάσχιζε να βρει ρυθμό. Ο Γκμοχ είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και υπήρχαν κάποιες σκόρπιες επιτυχίες. Το ματς είχε πολύ ένταση, καθώς οι παίκτες του ΟΦΗ χτυπούσαν στο…ψαχνό προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Ωστόσο, σε μια αντεπίθεση της Ενωσης στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Ο Μάρτον Εστερχάζι έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση. Ο Χιλιανός Ισις, γνωστός για το ντοπάρισμα του, τον κλάδεψε από πίσω. Εξαλλος ο Εστερχάζι σηκώθηκε και ζήτησε τον λόγο. Αυτόματα, δέχτηκε επίθεση από όλη την ομάδα του ΟΦΗ, που πήραν στο κυνήγι τον Ούγγρο άσο της ΑΕΚ μέχρι να έρθουν…ενισχύσεις από τους παίκτες που βρίσκονταν μακριά από την ένταση.

Το εκπληκτικό είναι πως για όλα αυτά δεν υπήρξε ούτε μια αποβολή. Άλλες εποχές, άλλα κόλπα. Το παιχνίδι πήρε φωτιά, οι οπαδοί της ΑΕΚ στις εξέδρες ήταν έτοιμοι να μπουν  μέσα, αλλά «πυροσβέστης» ήταν ο Γιάννης Δύντσικος. Ο φορ της ΑΕΚ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από κεφαλιά ασίστ του Σάντμπεργκ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς και ηρέμησε τα πράγματα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”AuTWPx9e-eo” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X