Θα κάνουν τα πάντα για να μην πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα στην Τούμπα

Θα κάνουν τα πάντα για να μην πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα στην Τούμπα

Ο Insider καλεί σε αφύπνιση και αγωνιστική εγρήγορση πριν το ματς της ΑΕΚ στην Τούμπα, που έχουν μπει απέναντι της όλοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν λέμε κάτι καινούργιο, δεν προκαλούμε καμιά έκπληξη, όταν τονίζουμε πως την ΑΕΚ πρέπει να την φοβάσαι την στιγμή που έχει απογειωθεί ψυχολογικά και διακατέχεται από ενθουσιασμό. Την ΑΕΚ κι εντός της και τον περίγυρο της. Και δεν θα πούμε ψέματα: Τρέμουμε το κλίμα αυτό λίγο πριν πάμε σε μια μάχη ζωής και θανάτου στην Τούμπα. Που μπορεί να μην είναι γεμάτη κατά πιθανότητα, αλλά σίγουρα θα βράζει από τον γνωστό κομπλεξισμό κατά της ΑΕΚ κι από το ένστικτο επιβίωσης που πασχίζουν να βγάλουν στην επιφάνεια.

Γεύματα ενότητας, ακόμη και πρόθεση να πάνε στο ξενοδοχείο από Παρασκευή αλλά δεν κατέστη δυνατό. Συνεχείς αγωνιστικές σφαλιάρες τελευταία, μια ευκαιρία βλέπουν αυτοί να το αλλάξουν στο τέλος και με τέσσερα ματς ακόμη, σε αντίθεση με μας που έχουμε τρία. Η ΑΕΚ που για το σύστημα Λουτσέσκου λειτουργεί όπως το κόκκινο πανί για τον ταύρο, φαντάζει στα μάτια τους ως η μοναδική ευκαιρία να το γυρίσουν στο τέλος.

Στην γραμμή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Δεν περίμεναν βέβαια τώρα για να το εκφράσουν αυτό. Είναι εβδομάδες τώρα που ο περίγυρος του ΠΑΟΚ και σε κάποια φάση (βλέπε δηλώσεις Κυρ Κυρ για Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ – Άρης) κι ο επίσημος, σιγοντάρουν τα αφηγήματα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Δεν πάνε παρά λίγες μέρες που διαβάζαμε στο σχεδόν επίσημο έντυπο του ΠΑΟΚ, πως Ολυμπιακός και ΠΑΟ δεν έχου να φοβηθούν τίποτα από τον ΠΑΟΚ που έχει… αξίες, παρά μόνο από την ΑΕΚ… που δεν έχει. Απίθανα πράγματα και μια μόνιμη τακτική: Να παρουσιάζεται η ΑΕΚ σαν ο κακός της ιστορίας και ο ΠΑΟΚ ως ένας… αφελής, αθώος που τον χρησιμοποιούν κάποιοι πονηροί και την πατάει. Αυτά λέει κι ο Κούγιας, που τελευταία μια που το έφερε η κουβέντα δεν φιλοξενούνται οι δηλώσεις του στα επικοινωνιακά εργαλεία του Ολυμπιακού. Σε αντίθεση με άλλων ομάδων που τα παίζουν μπροστά μπροστά…

Ο χειρότερος εφιάλτης τους και το βήμα της ΑΕΚ

Το να δουν όλοι αυτοί το βράδυ της Κυριακής την ΑΕΚ να τελειώνει το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο τους, είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους και δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα κάνουν προκειμένου να το αποτρέψουν αυτό. Μόνο αυτό να σκεφτούν οι δικοί μας και θα καταλάβουν που και υπό ποιες συνθήκες καλούνται να κρατήσουν το μεγάλο προβάδισμα που έχουμε και να κάνουν το μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα που ακόμη δεν έχει γίνει.

Όπως η ΑΕΚ δεν είχε στα χέρια της το πρωτάθλημα όταν πήγε προτελευταία αγωνιστική στο Βικελίδης πέρσι, έτσι δεν το έχει και τώρα πριν πάει ακόμη νωρίτερα σε σχέση με πέρσι στην Τούμπα. Το μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει γίνει. Πάει στην Θεσσαλονίκη για να το κάνει και για να το κάνει πρέπει όλοι να έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους και να ξέρουν που πάμε. Πρέπει ο κόσμος επίσης να το καταλάβει αυτό. Να φύγουμε από το συννεφάκι που πάνε έντεχνα να φτιάξουν κι άλλοι εκτός ΑΕΚ, από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης για να μας κοιμήσουν.

Η μάχη για το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει και περνάει από τις πιο εχθρικές για την ΑΕΚ έδρες. Τούμπα και Καραϊσκάκη.

Ο Insider

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X