Διέπρεψε η ΑΕΚ στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)

Διέπρεψε η ΑΕΚ στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

trikala_stivos3Πολύ σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές της ΑΕΚ που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα, παίρνοντας συνολικά τέσσερα μετάλλια. Συγκεκριμένα στην κατηγορία των Ανδρών στα 10.000μ. ο Κώστας Γκελαούζος τερμάτισε στην πρώτη θέση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ο Γιώργος Καραβίδας ήταν τέταρτος, ενώ οι δυο τους μαζί με τον Γρηγόρη Βουτσινά πήραν το χάλκινο στο ομαδικό. Στους Παίδες το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Γιώργος Τάσσης αλλά και το χάλκινο στο ομαδικό μαζί με τους Νίκο Τζίβα και Νίκο Σάκη.

Η ομάδα στίβου της ΑΕΚ κατάφερε να προσθέσει νέες επιτυχίες στο ενεργητικό της, ωστόσο δεν έλειψαν και οι ατυχίες. Η Ελένη Θεοδωρακοπούλου στα 8.000μ. εγκατέλειψε από την πρώτη στροφή καθώς τραυματίστηκε, ενώ στους Παίδες ο Ανέστης Παπούλιας που είχε πολλές ελπίδες για μετάλλιο δεν συμμετείχε στους αγώνες λόγω γρίπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “κιτρινόμαυροι” είχαν στο πλευρό τους την Original Τρικάλων που έδωσε για ακόμα μια φορά άλλο χρώμα στους αγώνες και ώθηση στους αθλητές.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες στα Τρίκαλα:

trikala_stivos1 trikala_stivos2

 

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X