Προφυλακιστέος ο Γιώργος Σπανός

Προφυλακιστέος ο Γιώργος Σπανός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

spanosΟ πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός κρίθηκε προφυλακιστέος για την εμπλοκή του στην υπόθεση με το λαθρεμπόριο καυσίμων με τον κόσμο του συλλόγου του Περιστερίου να ξεσπά στην εισαγγελία Πειραιά και να τα… βάζει με ΜΑΤ και μερίδα των ΜΜΕ! Η ένταση μάλιστα κράτησε αρκετή ώρα ενώ η οργή των οπαδών της ομάδας ήταν εμφανέστατη. Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πρόκειται φυσικά για μία απόφαση που δεν επηρεάζει μόνο τον ίδιο αλλά και το σωματείο. Η απολογία του Γιώργου Σπανού διήρκησε τρεις ώρες και κατά την διάρκειά της απάντησε σε 50 ερωτήσεις! Ακόμα, προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα που -σύμφωνα με τον συνήγορό του- κατέρριπταν όλες τις κατηγορίες εναντίον του. Ο ίδιος αρνήθηκε όλα όσα του προσάπτονται. Κατέθεσαν επίσης ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείας ΕΤΕΚΑ, ένας μηχανικός πλοίου, ο υπεύθυνος υπάλληλος γεφυροπλάστιγγας, μία γυναίκα συνιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων και ένας τελωνειακός.

Οι απολογίες των πέντε εκ των έξι συλληφθέντων της πρώτης ομάδας, που προσήχθησαν κατηγορούμενοι στην υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων, ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου στον έβδομο ανακριτή Πειραιά. Προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή έλαβε το έκτο άτομο, ο συνδικαλιστής και τμηματάρχης της διεύθυνσης Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ. Την Κυριακή θα απολογηθούν ακόμα έξι άτομα (οδηγοί βυτιοφόρων) από τους συνολικά 15 εμπλεκόμενους.

Πηγή: gazzeta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X