
Αδιανόητη απόφαση της Αστυνομίας κατά της ΑΕΚ
Απίστευτη απόφαση από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία με βραδινή της απόφαση βάζει στοπ στο κάλεσμα που είχε κάνει η Original 21 για αύριο στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ΑΕΚ!
Συγκεκριμένα, ο διευθυντής αστυνομίας της βορειοανατολικής Αττικής αποφάσισε εντελώς δημοκρατικά να απαγορεύσει τη δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, όπως αναφέρει η απόφαση, των φίλων της ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένη για τις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα στη Νέα Ερυθραία.
Υπενθυμίζουμε πως η Original 21 είχε απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να βρεθεί στο ξενοδοχείο, να εμψυχώσει τον Ματίας Αλμέιδα και τους νταμπλούχους και να τους συνοδεύσει μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Δείτε τη σκανδαλώδη απόφαση:
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή «Tsak attack με Tsil out» με Τσακίρη και Τσίλη! (VIDEO)
- Και για ποιον δικό μας να μιλούσε ο Μπρινιόλι;
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚ: Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει ζωντανά την «μάχη» της ομάδας χάντμπολ στη Βοσνία κόντρα στην Ίζβιντατς
- Φωτιά στη Μπριτάννια στη Νέα Φιλαδέλφεια!



Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 19χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Στην Αγυιά για το Παναχαϊκή-ΑΕΚ Β’ ο Μάριος Ηλιόπουλος! (VIDEO)

Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β΄ 0-0 (LIVE Streaming)

Παναθηναϊκός: Με Μάγκνουσον, αλλά χωρίς Μπακασέτα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Ντε Μπρόινε