Ποινή της ΔΕΑΒ στην Λάρισα - Κεκλεισμένων των θυρών το ματς με την ΑΕΚ Β

Ποινή της ΔΕΑΒ στην Λάρισα - Κεκλεισμένων των θυρών το ματς με την ΑΕΚ Β
Photo Credits: INTIME

Η ΔΕΑΒ επέβαλε ποινή κεκλεισμένων των θυρών στην Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λάρισα υποδέχεται την ΑΕΚ Β΄στο «AEL FC Arena», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League 2. Όμως το παίχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών καθώς η ΔΕΑΒ επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής, καθώς φίλαθλος με διακριτικά εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τη Νίκη Βόλου με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι μέχρι να απομακρυνθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

Με την υπ’ αριθμ. 11/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας αθλητικής συνάντησης, ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθόσον φίλαθλος με τα διακριτικά της εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕΛ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στην αθλητική εγκατάσταση AEL FC ARENA στις 20/4/2024, για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League 2 Playoffs 2023, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος αγώνας να διακοπεί μέχρις ότου απομακρυνθεί ο φίλαθλος. Εφαρμογή του άρθρου 10 του ν.5085/2024″.

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X