Τζιανγκρόσι: «Μεγάλο το αίσθημα ευθύνης - θα δουλέψουμε για να αφήσουμε το σημάδι μας στην ΑΕΚ»

Τζιανγκρόσι: «Μεγάλο το αίσθημα ευθύνης - θα δουλέψουμε για να αφήσουμε το σημάδι μας στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ της ΑΕΚ, Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την επίσημη έναρξη της συνεργασίας με το «κιτρινόμαυρο» τμήμα.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στο aek.gr ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα, εξέφρασε τα συναισθήματά του για το νέο του αθλητικό κεφάλαιο, ενώ έστειλε και το δικό του «μήνυμα» προς τους φιλάθλους της «Ένωσης».

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

-Κόουτς καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ. Πώς αισθάνεσαι που αναλαμβάνεις τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ;

«Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη, ξεκινάω αυτό το νέο ταξίδι ως προπονητής του καταξιωμένου αθλητικού μας Συλλόγου. Ευχαριστώ την ΑΕΚ και τη διοίκηση της για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά, να μάθω από εσάς και να εξελιχθούμε μαζί. Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός εκπληκτικού ταξιδιού και ανυπομονώ να το μοιραστώ με όλους σας. Τα συναισθήματα που νιώθω είναι απερίγραπτα: Ενθουσιασμός, αποφασιστικότητα και βαθιά αίσθηση ευθύνης. Ξέρω πως μαζί θα αγωνιστούμε για να αφήσουμε έντονα το σημάδι μας στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζω πως μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Μιλώντας για στόχους, ποιοι είναι αυτοί που θέτεις;

«Οι στόχοι μας μπορούν να είναι μόνο οι υψηλότεροι δυνατοί. Θέλω να δω κάθε αθλήτρια να φθάνει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Να ξεπερνά τους δικούς της περιορισμούς και να φτάνει σε νέα… όρια».

-Μπορείς να μοιραστείς τα δικά σου προπονητικά μυστικά;

«Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μυστικά στην προπονητική μου προσέγγιση. Θέλω οι αθλήτριές μου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, σωματικά και ψυχολογικά. Η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη ανάμεσα στις αθλήτριες είναι θεμελιώδες ζήτημα. Θέλω κάθε αθλήτρια να ξέρει ότι είναι μέρος μιας ενωμένης ομάδας, όπου όλοι συμβάλλουν για τη συλλογική επιτυχία. Και ναι, θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας για να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-Τέλος, θες να στείλεις και ένα «μήνυμα» προς τους φιλάθλους μας, που είναι το μεγάλο στήριγμα της ΑΕΚ;

«Ως ο νέος σας προπονητής, στέκομαι μπροστά σας με απέραντη ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό. Η τεράστια Ιστορία μας και το ακλόνητο πάθος μας, τροφοδοτούν την αποφασιστικότητά μου. Μαζί, θα αγωνιστούμε για το Μεγαλείο, ξεπερνώντας τα όρια και αφήνοντας το στίγμα μας στο γήπεδο. Ας ενωθούμε, ας παίξουμε με καρδιά και ας κάνουμε κάθε στιγμή να μετράει».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X