Μπάγερν: Νέα ανατροπή με τον πάγκο, φαβορί πλέον ο Ράνγκνικ

Μπάγερν: Νέα ανατροπή με τον πάγκο, φαβορί πλέον ο Ράνγκνικ
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη ανατροπή για τον πάγκο της Μπάγερν με τα γερμανικά Μέσα να δίνουν πλέον πρώτο φαβορί τον Ραλφ Ράνγκνικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ εξακολουθούν να ψάχνουν στην Μπάγερν. Οι Βαυαροί βρίσκονται στο «σαφάρι» ψάχνοντας τον προπονητή της νέας σεζόν, έχοντας ήδη χάσει τους Τσάμπι Αλόνσο και Γιούλιαν Νάγκελσμαν οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν στις ομάδες τους. Το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει «παίξει» επίσης δυνατά τελευταία, ενώ στο κάδρο βρίσκονται επίσης και οι Έμερι, Ντε Τσέρμπι.

Σύμφωνα ωστόσο με το γερμανικό Sky ο Ραλφ Ράνγκνικ είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί. Ο Γερμανός τεχνικός αρέσει σε πολλά μέλη της διοίκησης της Μπάγερν και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα οι δύο πλευρές επικοινώνησαν τα τελευταία 24ωρα και ο έμπειρος τεχνικός δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τη θέση της Μπάγερν.

Βέβαια ο Ράνγκνικ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 με την εθνική ομάδα της Αυστρίας. Μάλιστα ο 65χρονος κατάφερε να οδηγήσει την Αυστρία στα τελικά του Euro που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο στη Γερμανία. Εάν η Μπάγερν λάβει το «πράσινο» φως από τον Ράνγκνικ τότε θα χρειαστεί να πληρώσει ένα ποσό ώστε να τον αποδεσμεύσει από την Αυστρία και να τον κάνει δικό της.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X