Χουτεσιώτης: «Κουραστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε μέτρα από την ΑΕΚ»

Χουτεσιώτης: «Κουραστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε μέτρα από την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Χουτεσιώτη μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης μίλησε στα κανάλια Novasports για την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ, στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι Θεσσαλονικείς και ευχαρίστησε δημόσια τον Γιώργο Αθανασιάδη για τα καλά του λόγια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Άρη:

«Ήταν ένα παιχνίδι που η ομάδα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έπιασε καλά στάνταρ απόδοσης. Δεν είχαμε καμία σχέση με την εμφάνιση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα κουράστηκε και πέσαμε στο δικό μας αμυντικό τρίτο. Έτσι δεχτήκαμε πολλές φάσεις. Πάντως όλα τα παιδιά έκαναν καλή προσπάθεια, έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα με δύο παιχνίδια. Εστιάζουμε στον τελικό Κυπέλλου, αλλά σημαντικό είναι στα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs να έχουμε μια εικόνα άξια της ιστορίας του Άρη. Κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου μέρους και τίποτα παραπάνω».

Για τη δική του απόδοση είπε:

«Αυτή είναι η καθημερινότητα και ο στόχος μου. Η θέση αυτή έχει ιδιαιτερότητες, την προηγούμενη φορά που έπαιξα έκανα κακό παιχνίδι. Θέλω να είμαι έτοιμος όποτε χρειαστεί η ομάδα για να τη βοηθήσω», ενώ ευχαρίστησε τον Γιώργο Αθανασιάδη για τα καλά του λόγια.

Για τον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου ανέφερε:

«Δεν είναι εύκολο η ομάδα να είναι σταθερά καλή έχοντας μείνει μακριά από την τέταρτη θέση. Όμως δουλεύουμε σκληρά καθημερινά κι εκεί θέλω να εστιάσω».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X