Super League: Ο Ολυμπιακός «γκρέμισε» τον ΠΑΟΚ, τον κέρδισε 2-1 και σχεδόν τον έφτασε!

Super League: Ο Ολυμπιακός «γκρέμισε» τον ΠΑΟΚ, τον κέρδισε 2-1 και σχεδόν τον έφτασε!
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τον Ολυμπιακό στο Φάληρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παραμένοντας στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η πειραϊκή ομάδα μείωσε από τον ΠΑΟΚ στον ένα βαθμό τη διαφορά που τους χωρίζει στην κατάταξη, ενώ οι δύο ομάδες έχουν κι από ένα παιχνίδι λιγότερο, το μεταξύ τους.

Στο 25΄ ο Πορτογάλος Νογκέιρα έδειξε το σημείο του πέναλτι για μαρκάρισμα του Κουλιεράκη στον δραστήριο Ναβάρο. Την εκτέλεσή του ανέλαβε στο 27΄ ο Ποντένσε, ο Κοτάρσκι έπεσε στην αριστερή γωνία του και απέκρουσε αλλά ο Κίνι αποδείχθηκε ταχύτερος όλων και παίρνοντας το ριμπάουντ άνοιξε το σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν στο 61ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Ζέλσον Μαρτίν στα «κόκκινα» ύστερα από αντεπίθεση και ασίστ του Ποντένσε, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X