Αθανασιάδης: «Αν θέλουμε το Πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς»

Αθανασιάδης: «Αν θέλουμε το Πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Αθανασιάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Αθανασιάδης σε δηλώσεις του, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με 2-1, λέγοντας ότι ήταν πολύ σημαντικό ότι η ομάδα του κατάφερε να παραμείνει συγκεντρωμένοι, ενώ παράλληλα ανέφερε πως αν η Ένωση θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το θετικό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο μόλις άρχισε βάλαμε γκολ αμέσως και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

Έχεις και την μεγάλη επέμβαση στο γκολ του Άρη, πως το είδες;

«Εκείνη την στιγμή κάνει το σουτ ο Μορόν κοντράρει, αλλάζει πορεία εντάξει την βγάζω αλλά ήταν 50-50.»

Τι είναι αυτό που αλλάζει στο δεύτερο ημίχρονο, που κάνατε την ανατροπή και αλλάζετε την εικόνα σας;

Δεν ξέρω το σημαντικό είναι ότι πήγαμε μέσα και είπαμε κάποια πράγματα. Να πάμε την μπάλα σε σημείο που μπορούμε να απειλήσουμε, πολύ σημαντικό ότι μείναμε συγκεντρωμένοι.

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για το ματς που Παναθηναϊκό και σε μία εβδομάδα που είναι αρκετά απαιτητική για την ψυχολογία σας και την βαθμολογία;

Εντάξει σίγουρα είναι πολύ σημαντική, έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την Τετάρτη, πρέπει να είμαστε και αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να τα νικήσουμε όλα.

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X